Бразилски вратар се очаква да подсили ЦСКА-София. Густаво Бусато (28 г.) вече

...
Бразилски вратар се очаква да подсили ЦСКА-София. Густаво Бусато (28 г.) вече
Коментари Харесай

"ЦСКА-София" чака бразилски вратар

Бразилски вратар се очаква да укрепи " ЦСКА-София ". Густаво Бусато (28 г.) към този момент се похвали, че пътува към България, като е воден от някогашния вратар на " Литекс "  Родриго Галато, който очевидно го е предложил. Бусато е свободен сътрудник, откакто до момента бе в четвъртодивизионния " Итуано ". Играл е още в " Гремио ", " Наутико ", полския " Подбескидзе " и други В " ЦСКА-София " очевидно е готвен за запаса на Витаутас Черняускас.

Междувременно британски медии оповестиха, че българският клуб е направил опит да вземе втори състезател от " Плимут Аргайл " - португалския халф Рубен Ламейраш, само че той е предпочел да остане в отбора, който изпадна в Лига 2, четвъртото ниво на британския футбол. Тази седмица " ЦСКА-София " към този момент взе един състезател от " Плимут " - Греъм Кери.

Междувременно основният управител на клуба Стойчо Стоилов посочи пред fakti.bg, че това лято " ЦСКА-София " се е справил добре с привличането на попълнения. " Мисля, че в този момент направихме в точния момент селекцията. Взехме нужните футболисти, имаме по-голяма креативност в офанзива и считам, че това ще ни донесе триумф. Аз съм последовател на атакуващия футбол и съм на мнение, че той с изключение на атрактивен е и по-печеливш сега ", разяснява Стоилов.

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР